Nicolae Cărăuș este unul dintre cei mai cunoscuți luptători de kickboxing de la noi, dar nu mulți sunt cei care știu, că pe lângă sport, tânărul salvează zilnic viețile oamenilor. De mai mulți ani acesta are un adversar permanent – focul.

Ziua de 20 iunie a fost una plină de emoții, chiar și pentru un luptător și pompier neînfricat cum este Nicolae Cărăuș. Acesta a făcut un pas important în viață – și-a cerut iubita de soție.

Dar cum această zi specială trebuie să fie una memorabilă, tânărul a decis să se asigure că emoțiile nu se vor uita, organizându-i iubitei sale, Taisia, o „încercare cu focul”.

Nicolae recunoaște că momentul special nu-i reușea așa cum și-a propus fără ajutorul colegilor săi, dar și a persoanelor dragi.

„După ce am ales inelul mi-a rămas doar să-mi pun planul în aplicare. Am fost încurajat de familie și colegi, care s-au bucurat pentru mine și m-au ajutat cu niște idei. A fost un moment stresant, nu doar pentru ea. Totuși surpriza a reușit, iar ideea a fost apreciată”, a povestit pentru EA.md,  Nicolae Cărăuș.

„Înarmat” cu flori și inelul de logodnă și totodată echipat ca la carte, tânărul, împreună cu complicii săi, pompieri și salvatori voluntari au dat buzna la locul de muncă a iubitei sale organizând o situație periculoasă falsă.

Taisia, dar și toți cei prezenți au tras o sperietură zdravănă, fiind nevoiți să elibereze încăperea la cerința severă a salvatorilor.

Emoții frumoase, un „DA” ferm, o îmbrățișare caldă și doi logodnici fericiți!

Îndată ce a ajuns în hol, aceasta a descoperit că cel care îi este iubit de doi ani și jumătate, înconjurat de colegii săi a îngenunchiat în fața ei, adresându-i cea mai importantă întrebare. Răspunsul nu s-a lăsat mult așteptat.

Nicolae le-a mulțumit complicilor pentru idee și susținere, printr-un mesaj postat pe rețelele sociale: „Astăzi este o zi importantă, a spus un sincer DA💍🥂🍾👰. Mulțumesc colegilor pompieri, Botanica și Asociației de Pompieri și Salvatori Voluntari Botanica pentru idee.”

Felicitări viitorilor însurăței!

Sursa foto: Facebook.com