Ion și Olga Cuțelaba și-au împărtășit marea bucurie cu prietenii virtuali. Cuplul este în așteptarea celui de-al doilea copil.

Familia Cuțelaba este în culmea fericirii. Ion, Olga și fetița lor, Amelia, sunt în așteptarea unui nou membru de familie. Pe pagina sportivului a fost publicată o imagine prin care acesta a dat marea veste. Imaginea a fost captată cu doar câteva clipe înainte ca ei însuși să afle acest lucru.

Luptătorul a preferat să-i țină în suspans pe internauți și nu a dezvăluit sexul bebelușului. „Băiat sau fată?”, a semnat acesta fotografia. Cert este că pe chipurile lor se citește bucuria, iar acest lucru este mai important decât toate!

Ulterior, soția sportivului a publicat un filmuleț care dezvăluie sexul bebelușului. Ce doi așteaptă o fetiță!

Ion și Olga Cuțelaba au făcut cunoștință pe când erau studenți, iar la doar 20 de ani ai sportivului și 18 ani ai soției sale, cei doi au devenit părinții fericiți ai unei fetițe superbe, Amelia care acum are 6 anișori. De atunci sunt de nedespărțit. Ori de câte ori luptătorul este plecat peste hotare, pentru pregătiri sau lupte, familia îi este mereu alături, lucru despre care spune chiar el, este extrem de important, deoarece îl motivează și încurajează.

Felicitări familiei și sarcină ușoară Olgăi!

Sursa: Facebook.com