Chiar în ziua în care va evolua în cadrul celei de-a doua semifinale Eurovision, Ilinca Băncilă, reprezentanta României, a lansat prima piesă din cariera solo. Aceasta a prezentat-o la pachet cu un videoclip, regizorul căruia este nimeni altul decât Roman Burlaca.

În producția video ce poartă titlul „Amici”, Ilinca apare alături de partenerul său de scenă de la Eurovision, Alex Florea. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care, însă are un final nefericit. Îndrăgostiții trec prin diferite stări, de la râs, la plâns, dar, până la urmă, decid să aleagă ce e mai bine pentru fiecare.

De fapt, lansarea piesei a fost o surpriză pentru Ilinca, cea care astăzi s-a aflat în pline pregătiri pentru evoluția de diseară. Aceasta a declarat că s-a trezit în camera de hotel din Kiev cu mama sa, care asculta „Amici”.  Totodată, tânăra interpreta a menționat că single-ul este o melodie de suflet pentru ea.

Muzica piesei este compusă de Theea Miculescu și Alexandru Cotoi, versurile sunt scrise de Theea Miculescu, iar instrumentalul a fost creat de Alex Antonescu, Cătălin Tamazlicaru, Constantin Sava și Alexandru Cotoi.

capture-20170511-191418

Ilinca și Alex vor reprezenta România cu piesa „Yodel it” – un tril plin de energie. În semifinala de astăzi vor mai evolua Ungaria, Bulgaria, Israel, Austria, Malta și alte 12 țări.

Foto: Captură video