Lasă-ți sufletul să se inunde cu dragostea care a putut să iasă prin rănile pe care alții ți le-au provocat.

În ziua de 13 martie, pe cer va răsări o Lună Nouă în zodia Pești. Aceasta va aduce cu ea valuri de energie pozitivă, blândă, divină din partea Universului pentru fiecare zodie. Este momentul să profităm de această perioadă și să ne liniștim sufletele, să ne protejăm inimile, să creăm un prezent mai frumos și mai bun în viața noastră.

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec

Iubește cu tot sufletul. La sfârșitul zilei, ceea ce contează cel mai mult sunt oamenii din viața ta. Este important să le acorzi puțină atenție în fiecare zi.

Taur

Îndrăznește să lupți pentru ceea ce îți dorești. Dacă nu-ți convine ceva, schimbă acel lucru. Dacă nu-l poți schimba, schimbă modul în care te gândești la lucrul respectiv.

Gemeni

Asumă-ți riscuri. Cel mai mare risc nu este să nu riști deloc…Într-o lume care se schimbă foarte repede, singura strategie care îți garantează eșecul, este neasumarea riscurilor.

Rac

Nu alerga după bunuri materiale. Da-ți seama ce contează cu adevărat în viață. Cele mai bune și mai frumoase lucruri din lume nu pot fi văzute sau atinse. Trebuie să le simți cu inima.

Leu

Nu renunța. Oricât de greu ar fi… nu renunta sub nicio formă! Multe dintre eșecurile vieții aparțin unor oameni care nu au realizat cât de aproape sunt de succes atunci când renunță.

Fecioară

Găsește curajul de a-ți urma inima și intuiția. Cumva ele știu deja ceea ce îți dorești cu adevărat să devii. Restul este pe plan secund.

Balanță

Bucură-te de fiecare moment ce îți aduce fericire. Trăiește clipa. Contează mult să fii în prezent. Nu plânge după ce ai pierdut ieri și nici nu aștepta ziua de mâine.

Scorpion

Ține-te departe de oamenii care încearcă să îți minimalizeze ambiția. Oamenii mici fac mereu acest lucru, dar cei cu adevărat măreți te fac să simți că și tu, la rândul tău, poți fi măreț.

Săgetător

Nu te limita. Mulți oameni se limitează la ceea ce cred ei că pot să facă. Poți să mergi atât de departe cât te lasă propria ta minte. Amintește-ți: ceea ce crezi, poți obține!

Capricorn

Este bine să îți analizezi visurile din când în când și să te reinventezi. Să nu îți fie teamă să începi să fii mai atentă la ce îți dorești în viață.

Vărsător

Alege să fii recunoscătoare pentru lucrurile frumoase din viață ta. Nu este momentul să te gândești la ceea ce nu ai. Gândește-te la ceea ce poți face cu ceea ce ai.

Pești

Mare atenție la modul în care interacționezi cu cei din jurul tău. Oamenii vor uita ce ai spus, vor uită ce ai făcut, dar nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă.

Sursa

Distribuie articolul: