Au trecut 9 ani de când nu s-au văzut. 10 ani a împlinit emisiunea prezentată de Cătălin Măruță. Cu ocazia aniversării, Cătălin Măruță s-a revăzut cu diverși oameni, fără de care emisiunea nu ar fi fost la fel de urmărită.

Printre invitații speciali ai ediției aniversare s-a numărat și conaționala noastră despre care prezentatorul spune:

„Avem alături de noi o femeie de care ne-a fost foarte dor.  A fost în cei 10 ani alături de noi în emisiune -mama lui Dan Bălan. Are o rețetă secretă. Nu știu ce face, nu înțeleg cum la aproape 60 de ani arată cu cel puțin 10 ani mai tânără. Arată ca și acum 9 ani, când a fost prima oară la noi în platou. E neschimbată.”

Tanti Ludmila a confirmat că încape perfect în aceeași fustiță mini pe care a purtat-o în emisiunea de acum 9 ani. Artista a mai recunoscut că nu a mai revăzut ediția de atunci și are un motiv serios:

„Vreau să îți spun că nu m-am uitat la ele mult timp, știi ce s-a întâmplat atunci la acea emisiune, ce ghinion am avut. M-am așezat pe hăppilica ta (n.r. de la cuvântul „Happy”, care se traduce „fericit”. Hăppilica îi spun creatorii emisiunii canapelei pe care stă de vorbă Măruță cu invitații) și s-a prins fusta, am ieșit să cânt cu fusta ridicată.”

Cu ocazia celor 10 ani de emisiune, tanti Ludmila i-a dăruit un creion lui Măruță și o cămașă tradițională. Vedeți momentul mai jos: