Are 31 de ani, dar tot copilul mamei a rămas. Inna, solista din România urmărită de 14 milioane de fani în online, este extrem de atașată de familia ei. Maria Apostoleanu, mama artistei, a povestit cum o răsfață pe Inna când vine din străinătate și cum s-a schimbat viața ei de când Elena Alexandra se numește Inna.


Despre mâncărurile preferate:

„Când vine acasă, îi pregătesc mâncărurile ei preferate. În ultima vreme, preferă creveți cu pâine, cu usturoi, făcute de mine, îi pregătesc la micul dejun avocado, ouă fierte cu roșii și cu ardei. Nu prea mai mănâncă de ceva timp carne. În copilărie uita de multe ori să mănânce, era și este foarte energică și mereu pusă pe șotii”, a spus mama Innei pentru click.ro

Despre INNA, cea din spatele scenei:

„A făcut și năzbâtii, chiulea de la lecțiile de canto și aflam de la profesor că nu se ducea. O certam, dar ea voia să iasă cu prietenele. S-a responsabilizat apoi. De sărbători, împodobeam și bradul, iar Moș Crăciun îi aducea bicicletă, dulciuri și ce își mai dorea ea. Mergea cu toti prietenii la colindat, în vecini.”

Despre relația cu familia:

„Sunt fericită în primul rând pentru ea, pentru că își trăiește visul de a fi artistă, de a călători peste tot în lume. În același timp, este greu, pentru că este mereu plecată și îmi este dor de ea. Este greu, dar ținem legătura pe what’s app, facetime și astfel facem distanța mai ușor de suportat”, a conchis Maria Apostoleanu.

Sursa