Vara ne bucură cu o vreme frumoasă, deci este momentul oportun să ne bucurăm de sezonul de picnicuri. Ce poate fi mai frumos decât un prânz de familie luat la iarbă verde sau de un mic dejun romantic cu vin spumant și croissante franțuzești pe o câmpie plină de flori? Sună bine? Atunci sigur știi că ai nevoie de câteva lucruri indispensabile pentru un picnic calitativ. Care sunt acestea? Află de la echipa magazinului Promstore în rândurile ce urmează.

Veselă pentru picnic

O veselă pentru picnic aleasă corect este garanția unei mese delicioase în sânul naturii. Dacă nu vrei să iei după tine jumătate de casă, atunci e cazul să optimizezi. De exemplu, poți alege să iei un cu tine:

  • Un cuțit multifuncțional Redcliffs, care are 8 funcții într-o singură ustensilă, de la tirbușon de vin până la deschizătoare de conservă. Vei economisi în acest fel spațiu de depozitare și de transportare;
  • Un set de ustensile pentru BBQ sau grătar – în așa fel nu vei fi nevoit să improvizezi tot felul de mecanisme pentru a coace carnea uniform;
  • Un vas pliabil pentru salate, care se poate strânge ușor și în care poți să tai și amesteci, dar și servești orice fel de verdețuri și legume mixate;
  • Pahare de unică folosință ECO, care nu vor polua mediul înconjurător și vor putea fi ușor sortate la reciclare.

O pătură și/sau o masă pliabilă

Dacă preferi picnicurile la iarbă verde, atunci sigur vei avea nevoie de o pătură ușor de strâns sau de o masă pliabilă și câteva scaune pe care să vă puteți așeza. Optează pentru varianta din materiale ușoare, care se strâng rapid și ușor, pot fi amplasate oriunde fără multe bătăi de cap.

Geantă frigorifică pentru alimentele care se pot altera ușor sau pentru răcirea produselor

Pentru siguranța alimentelor și pentru a nu te supune riscului în perioada caldă, probabil te vei gândi că ai nevoie de o geantă sau ladă frigorifică, cu capacitate înaltă de stocare și cu rezerve de gheață. Dar dacă ai o opțiune net superioară altor produse de acest tip? Corect, optezi pentru ea – de exemplu o geantă frigorifice care ideal funcționează cu elementele frigorifice din același magazin (desigur, Promstore). Din plastic dur și moale, cum preferi tu. Mai folosești încă gheața în băuturi? De ce să le diluezi gustul și aroma cu gheață clasică, când poți folosi figurine colorate pentru răcirea lichidelor – fie ele sucuri, cocktailuri sau apă (toate mai atrăgătoare reci, într-o zi toridă).

Un grătar mini portabil

Dacă vrei să te bucuri de o bucată de carne suculentă alege unul dintre cele mai bune BBQ și grătare din Moldova, disponibile în magazinul online Promstore. Varianta mini îți permite să gătești pentru câteva persoane diferite feluri de pește, carne de porc, pui sau vită. 

Acum orice picnic poate deveni memorabil grație accesoriilor destinate picnicului pe care le poți găsi în magazinul online Promstore.

Promstore – calitate, zi de zi!

Distribuie articolul: