A așteptat mult această carte, iar ea nu a întârziat să o bucure. Este o premieră pentru autoarea să apară pe coperta unei cărți semnate de ea, iar autoarea ne-a dezvăluit și un secret legat de această carte: Este prima dintr-un șir de șase opere semnate Lucia Brainstorm în același stil.

„Lansarea de acum, a fost una mai diferită prin emoțiile pozitive care le-a lăsat în sufletul oaspeților și al meu. Nu mă așteptam ca oamenii care au fost alături să nu își dorească după eveniment să meargă acasă. Ma bucurat faptul că fiecare din cei prezenți a înțeles prin micul gest creat pentru ei că îi apreciez mult. Mi-am dorit foarte mult să împărtășesc cu oamenii o atmosferă ca la mine acasă și, după mesajele primite a doua zi sau în ziua lansării, tind să cred că mi-a reușit”, ne-a dezvăluit scriitoarea.

Vezi și: Lucia Brainstorm ne dezvăluie titlul, coperta și despre ce va fi cea de-a treia carte a sa (Foto)

Cartea „Rămâi pentru totdeauna descoperă calitatea care deja a devenit o raritate „de a rămâne om și a nu uita niciodată de unde ai pornit”. „Am venit cu niște personaje mai grele, dialoguri mai simple, exact ca în viață și desigur fără povești. Vreau oamenii să înceteze să trăiască prin filtre și să numai aștepte prinți/prințese. Viața e altfel și trebuie să fii mereu gata de atac, iar pentru asta e nevoie să știi a lupta cu strângeri din dinți și încrederea în sine, de aia cartea se dedică tuturor celor ciudați ca mine care au pășit partea cealaltă de drum indiferent că orizontul nu era clar”, ne-a dezvăluit într-un interviu Lucia Brainstorm.

Fiecare invitat la lansare a avut parte de un trandafir cu mesaj personalizat

Autoarea ne-a dezvăluit că urmează o lansare a cății la Drochia, „orașul în care oamenii citesc”, precum spune autoarea, dar și în trei orașe din România. Pentru a achiziționa cartea îi puteți scrie Luciei pe rețelele sociale sau pe pagina blogului Confesiunile unei femei.