Una dintre cele mai populare interprete din România, Loredana Groza, la cei 51 de ani, continuă să apară în fel și fel de imagini și ipostaze provocatoare, multe dintre acestea duse la extrem. Iată că acum vedeta a publicat pe pagina sa de Instagram un video cu un dans provocator la bară. 

Vedeta a dansat pole dance foarte sexy, purtând un top, pantaloni foarte scurți și cizme până peste genunchi cu un toc foarte înalt.

În ultima perioadă Loredana atrage multă atenție asupra sa prin fotografiile provocatoare stârnind atât admirație, cât și o mulțime de critici, venite mai ales din partea celor care o acuză că ar fi apelat la prea multe operații estetice, care ar fi deformat-o, în opinia lor.

Însă se pare că vedeta nu prea acordă atenție la toate comentariile negative.

Fanii au privit îndată clipul video și au lăsat zeci de comentarii: „Și-ar dori multe femei să aibă așa formă fizică”, „Criză de 50 de ani”, „Foarte tare”, Ești o inspirație”, însă au fost și fani care au asociat-o cu vedetele internaționale Jennifer Lopez și Madonna: „Am crezut inițial că e J. Lo….dar e Lory a noastră, la fel de sexy”, „Ce mult o copiază pe Madonna!”

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Distribuie articolul: