Interpreta Loredana Groza, una din cele mai apreciate vedete din România, care în luna iunie a acestui an a împlinit 51 de ani, iubește să atragă atenția oamenilor asupra sa. De curând portalul de știri evz.ro a surprins-o pe cântăreață fără pic de machiaj! 

Loredana își surprinde fanii mereu cu imagini sexy pe Instagram, sau cu apariții provocatoare la TV, care ulterior stârnesc o mulțime de reacții, unii o apreciază pentru stilul ei, unii o critică pentru alegerile vestimentare mult prea provocatoare.

Citește și: Loredana Groza, dans provocator la bară! Internauții au asociat-o cu Jennifer Lopez și Madonna (Video)

Iată că acum, grație imaginilor publicate de revista evz.ro, o putem vedea naturală. Vedeta a fost surprinsă așa cum nu suntem obișnuiți să o vedem, fără machiaje aprinse, coafuri pompoase sau rochii provocatoare. Loredana a fost fotografiată într-un training de sport negru, în ciorapi, șlapi și fără pic de machiaj!

 

Loredana a fost criticată de mai multe ori de faptul că a apelat la prea multe operații estetice, iar atunci când postează imagini pe Instagram folosește prea multe filtre și photoshop.

 

Reamintim că Loredana Groza a mărturisit că nu are operații estetice: „Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta”.

 

Distribuie articolul: