Make-up artista și antreprenoarea Ana Ciorici a fost recent într-o vacanță de vis la Madrid și a vizitat cele mai frumoase locuri ale orașului. Pentru a îndruma și a ajuta viitorii turiști, Ana a scris o postare pe pagina sa de Instagram cu câteva recomandări de locații care merită a fi descoperite.

Tânăra antreprenoare a publicat și o fotografie într-o rochie albă, iar în spatele ei, putem vedea o priveliște de vis a orașului.

Locațiile pe care le recomandă pentru a fi vizitate sunt:

  1. Park el Retiro – este un loc uimitor unde ar trebui să iei cu siguranță o barcă pentru a merge pe lac;
  2. Hotel Melia Serrano cu acoperiș – situat în Salamanca, unul dintre cele mai drăguțe vecinătăți cu cele mai multe cafenele și restaurante;
  3. Restaurant Sala de Despiece, ideal pentru prânz – aici este cea mai gustoasă tapas cu fructe de mare proaspete;
  4. Restaurant Ten con Ten sau Amazonico – ideal pentru cine delicioase și cu atmosferă;
  5. Ia-ți o trotinetă electrică (prin aplicații vezi unde se află scuterele prin oraș) și bucură-te de arhitectura Madridului și de atmosfera acestui oraș;
  6. Flamenco Cardomo – pentru a avea o experiență de o oră de flamenco;
  7. Mergeți pe un acoperiș să vedeți orașul la 360 de grade.

Madrid este cunoscut și pentru viața sa de noapte și discotecile sale. Pentru madrileni nu este ieșit din comun să danseze toată noaptea, iar apoi dimineața să meargă la muncă. Această viață de noapte numită „la movida”, a înflorit după moartea lui Franco, notează directbooking.ro.

Foto: Instagram/ Ana Ciorici

Distribuie articolul: