Scumpirile încă continuă să apară în viața cetățenilor. De data aceasta este vorba despre prețul pentru apă. Așadar, se pare că consumatorii din Criuleni și Călărași vor plăti mai mult pentru serviciul de alimentare cu apă și de canalizare.

O decizie în acest sens a fost luată astăzi, 12 august,  în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE). 

„Au fost emise Avize privind cuantumul tarifelor pentru furnizarea/prestarea serviciului public de alimentare cu apă, de canalizare și de epurare a apelor uzate pentru anul 2022 de către operatorii Î.M. „Gospodăria Comunal-Locativă Călărași” și Î.M. „Comunservice” Criuleni.

Cuantumul tarifelor pentru Î.M. „Gospodăria Comunal-Locativă Călărași” constituie: pentru serviciul public de alimentare cu apă – 19,97 lei/m3; pentru serviciul public de canalizare – 15,07 lei/m3. Pentru Î.M. „Comunservice” Criuleni cuantumul tarifelor constituie 13,70 lei/m3, atât pentru serviciul public de alimentare cu apă, cât și pentru serviciul public de canalizare și de epurare a apelor uzate”, menționează ANRE.

Distribuie articolul: