Cea mai nouă producție muzicală marca Corina Țepeș și Costi Burlacu, în colaborare cu instrumentiștii Festiv Band, te va face să te ridici în picioare și să dansezi! Nu mai vorbim despre faptul că vei fredona refrenul încă foarte mult timp.

Noul videoclip lansat de Corina Țepeș și Costi Burlacu, la piesa „Lume, lume”, vine cu imagini spectaculoase de la înălțime și o vedere superbă asupra orașului. Filmările au avut loc într-o seară de vară, la amurg. Vocea artiștilor, dar și iscusința instrumentiștilor de la Festiv Band, te vor face să cânți împreună cu ei și să bați din picioare!

La realizarea videoclipului au lucrat împreună cu Nelly Ștefăneț, căreia artiștii îi sunt extrem de recunoscători. „Ea a simțit pulsul melodiei și a insistat să valorifice imaginea instrumentiștilor cu care colaborăm, astfel încât acest video aduce publicului un live session realizat „la înălțime”, este mesajul transmis pe rețelele sociale.

Ia să vedem, câți dintre voi au recunoscut acoperișul în care vara aceasta colegii de la Agora.md v-au dat întâlnire la 3 evenimente #ROOFOFFLINE2019?

Sursa: Facebook.com, Youtube.com