Duminică, 9 iunie, cel mai nebunatic târg al bunei dispoziții, YARDSALE, vă invită la ediția în stil italian sub genericul „L’italiano vero”! Feeria în stilul „vacanței la Roma”, acompaniată de ritmurile și melodiile estradei italiene va avea loc în curtea Muzeului de Etnografie și Istorie Naturală.

Programul

Market: Nu va fi exact ca în boutique-ul lui Versace din Milano, dar veți avea posibilitatea de a procura haine din garderobele și colecțiile celor mai stilate domnițe ale Chișinăului. De asemenea puteți găsi bijuterii hand-made și lucruri unicate din argint, articole de textil din India, jocuri și jucării, parfumerie, obiecte de decor și o mulțime de lucruri interesante.

Copii: Ateliere de confecționare a obiectelor din spaghete. Jocuri de masă pentru toate vârstele de la cel mai drăguț magazin din Chișinău – Carousel! Yoga pentru copii pe covoare tradiționale împreună cu Nadea, cea mai drăguță instructoare din oraș. Jocuri la iarbă verde cu personajele din desene animate și cei mai hazlii animatori. Ateliere de desen pe nisip, desen pe apă, desen pe insigne și face-painting!

ART: Expoziția foto  a Svetlanei Costiuc „Italia văzută de mine”. O suită de arii din celebrele opere italiene în interpretarea solistului Teatrului Național de Operă și Balet Grigore Râciu. Un set de disco italian de la Marcel Râbac. Lecție deschisă de limbă italiană în cadrul Karaoke „San Remo”.

Food&Drinks: Grisine cu ierburi aromate din Italia, biscotti, amaretti și alte dulciuri italiene, pasta Carbonara și pasta Pesto, gelato, aperol și limoncello. Produse eco direct de la fermieri și produse de brutărie de casă. Nu vor lipsi nici tradiționalele burgere, grătaruri de carne și supele shake. Bere, ale și pastrami de la LumenCraft.

Dacă ați fost la YardSale-ul în stil italian și nu ați făcut poze cu Toto Cutugno al casei, în chip de Mona Lisa sau cu o pizza uriașă, nu ați dansat tarantela, o puteți face intrând încă o dată! Deci, 9 iunie, Curtea Muzeului de Etnografie și Istorie naturală, str. M. /Kogălniceanu  82!  Taxa de intrare – 10 lei pentru biletul Muzeului (în semn de mulțumire pentru găzduirea evenimentului), plus 50 de lei la intrarea în curte. Copiii până la 12 ani și pensionarii au acces gratuit.

CELENTANO SĂ NE JUDECE!