Lilu este femeia care inspiră, atât la capitolul vestimentar cât și la modul de viață și exemplul de fată muncitoare. Nu a fost dintotdeanuna o vedetă care a zâmbit de pe micile ecrane și care a îmbrăcat cele mai stilate haine. A copilărit la țară și nici nu visa că astăzi va fi cunoscută și admirată de atâtea femei. 

Mergea cu vacile și căra apă de la fântână pentru a se spăla. Lilu este dovada vie că poți ajunge unde îți dorești indiferent de unde ești și din ce familie faci parte, cheia este să muncești și să mergi mai departe indiferent de obstacol.

„În timp ce curățăm azi „păpșoii”, evident fără coafură, make-up și rochii de designer… mi-am amintit de mine, cea care a trăit acum 15 ani. Când nici nu visam să devin om de televiziune, să se scrie articole despre mine, să am sesiuni foto profesioniste. Eram fata simplă din sat, care căra apă de la fântână în fiecare sâmbătă de mi se îndoia spatele – ca să fac baie și apoi să merg la discotecă.”

„Prășeam în rând cu părinții mei, mă duceam cu vacile și toată ziulica stăteam cu capul în iarbă privind cum cerul își schimbă fața în fiecare clipă. Sunt fericită că acum pot să inspir și să motivez multe fete și fetițe că totul este posibil, și din orice sat micuț, din orice familie – te poți ridica, să crești, să investești în tine și să devii ceea ce nici măcar nu ți-ai imaginat. LOVE you all.”

Vezi și: Lilu recomandă 9 lucruri demne de știut atunci când mergi la piețe second hand

Distribuie articolul: