Prezentatoarea TV Lilu Ojovan obișnuiește să dezvăluie urmăritorilor de pe Instagram diferite episoade din viața ei. Iată că recent aceasta a publicat o fotografie și a vorbit despre ce profesie își dorea pe când era copil și despre neîncrederea în sine. 

„De mică ce îmi doream să devin?

Actriță. Ziceam eu prin clasele primare, apoi mi-a trecut dorința 😅. Peste alți ani, ca toți pe vremea aceea, priveam „Surprize, surprize”, inconștient probabil mi-am dorit să fac televiziune, de ce zic inconștient… pentru că aveam prea multe limitări atunci și la capitolul stima de sine nu excelam. O fetiță dintr-un sat, nici prea frumoasă, nici prea urâtă, un vârtecuș mărunțel nu își permitea să creadă că într-o zi va ajunge prezentatoare tv.

Viața te aduce acolo unde nici nu îți imaginezi – asta probabil i-aș spune fetiței care am fost acum 20 și ceva de ani în urmă”

În fotografia distribuită, Lilu poartă o rochie lungă cu volănașe de culoare bej, ține în mână un buchet superb în culoarea cerului și are schițat pe față un zâmbet melancolic.

Jurnalista i-a întrebat pe cei 225 de mii de urmăritori de pe pagina ei, aceeași întrebare, despre visele din copilărie și jobul de acum, iar internauții au fost foarte receptivi: „Visul meu a fost să devin traducător-interpret de limbă engleză, am ajuns traducător de germană și profesor de franceză”, „Când eram mică jocul meu preferat era să fiu profesoara unor copii imaginari, aveam o grămadă de caiete, îmi făceam catalog, iar acum sunt coregraf și educator”, „Am devenit ceea ce am visat, artist plastic și designer vestimentar. La moment sunt mai mult mămică, pentru a treia oară” etc.

Reamintim că Lilu Ojovan este din raionul Drochia, acolo unde a și copilărit. Acum se întoarce acasă de fiecare dată când poate pentru a se teleporta în „perioada fără de griji”.

Foto: Instagram/ Lilu Ojovan