Dacă tot e sezonul vacanțelor, vedeta TV și-a organizat o escapadă împreună cu familia. Lilu a dezvăluit că preferă să planifice totul singură.

Dacă cei mai mulți dintre noi atunci când merg în vacanță, primul lucru pe care îl fac apelează la ajutorul unui agent de turism, atunci prezentatoarea TV a renunțat demult la această opțiune.

Încântată că a venit timpul concediului, Lilu le-a dezvăluit internauților un mic „secret”. Chiar în această dimineață, împreună cu fetițele sale, soțul său, dar și câteva rude, aceasta a luat zborul spre Grecia.

„Vacanța noastră a început. În poză suntem 4… în Gașca noastră 8. Mama, Tata, Mătușa și unchiul meu – Dunea de Divale și Nanu Bananu.

Despre cum ne-am organizat vacanța fără a apela la serviciile agențiilor de turism.

De câțiva ani încoace ne place să călătorim după propriile planuri și posibilități așa că, singuri ne rezervăm hotelurile, apartamentele, casele în țările unde mergem. Casa pe care am închiriat-o pentru această vacanță e pe brațul Kasandra și am găsit-o pe booking. Am programat această aventură când afară erau -20 grade. E minunat când poți rezerva din timp cazarea pentru că așa prinzi date și preturi mai bune. Biletele avia le-am cumpărat direct de pe site-ul Airmoldova și bodaproste că au lansat cursa directă Chișinău – Salonic, pentru că noi începusem să căutam curse din alte orașe și mare a fost surpriza să vedem că putem dimineața să plecăm din Chisinau și deja la amiază să facem plajă. Iar pentru comoditatea deplasării am închiriat o mașină, pentru a putea călători în fiecare zi pe plaje diferite”, a dezvăluit aceasta.

Ajunsă la destinație, Lilu a rămas încântată de locul în care s-au cazat. Este vorba despre o casă superbă cu o bucătărie frumoasă, un living spațios cu șemineu, unde este chiar și un telescop. De asemenea, familia se poate bucura de o grădină mare, de câteva terase și de o vedere superbă de la balcon.

Noi îi dorim vacanță frumoasă alături de cei dragi și vă îndemnăm să ne povestiți ce variantă preferați: apelați la ajutorul agentului de turism sau preferați să vă ocupați singuri de organizarea vacanței, până la cele mai mici detalii? Dacă sunteți pentru varianta a doua, împărtășiți-ne trucurile voastre pentru o vacanță de nota zece.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Recomandările agentului de turism Dorina Zdorovețchi: 8 detalii de care să ții cont atunci când îți organizezi o vacanță perfectă!