După ce și-a luat rămas bun de la telespectatori, cu promisiunea că va pleca în vacanță, Lili Lozan a aterizat în Italia. Jurnalista se bucură, de câteva zile, de una dintre cele mai frumoase destinații din nordul Italiei.

Acum 3 zile, jurnalista savura deja splendoarea Lacului Como – o destinație supranumită și „acasă la George Clooney”. De-a lungul acestui lac (Lago di Como), se întinde localitatea Como – un orăşel vesel şi frumos colorat, cu vile rupte parcă din Roma Antică, poziționate printre stânci şi o mulțime de porumbei care așteaptă să fie hrăniţi de către turişti.

Lili nu a plecat în vacanță de una singură, ci însoțită de partenerul său de viață – Adrian Dașchevici. Împreună, soții răscolesc și savurează toate priveliștile atrăgătoare din zonă și totuși, cel mai atrăgător punct este lacul, în oglinda căruia Soarele parcă se scaldă.

„Suntem adepții vacanțelor active, descoperim locuri noi, oameni, senzații, emoții…Italia e superbă, iar lacul Como – de poveste!”, mărturisește Lili, din călătorie.

O localitate explorată de către soți pe îndelete e și Bellagio –  nici cea mai mare, nici cel mai veche comună de pe malul lacului Como, dar cu siguranță cea mai cosmopolită și exclusivistă, renumită prin vile somptuoase, cafenele și restaurante, magazine de suveniruri, o bazilică frumoasă și un turn de piatră, situate aproape de vârful dealului. Aflat la intersecția celor două lacuri care formează Como, Bellagio oferă peisaje inedite asupra ambelor maluri.

Admirați și voi câteva imagini din vacanța soților:

Vezi și:

Lili Lozan, din nou în straie de absolventă! Jurnalista și-a încheiat studiile la ciclul de masterat (FOTO)

Foto: instagram.com/lililozan

Distribuie articolul: