După ce a părăsit Black Star în 2019, rapperul și-a pierdut drepturile asupra tuturor operelor sale și a pseudonimului său. În ultimele luni, el a cântat și a lansat albume și single-uri noi sub numele său – Levan Gorozia.

Rapperul Levan Gorozia, cunoscut sub numele de L’One, a încheiat un acord cu cofondatorii Black Star Pasha și Walter să-și recapete numele de scenă.

„Este timpul să punem capăt la povestea noastră și să întoarcem această pagină. Timp de șapte ani am făcut un lucru mare împreună și împreună am mers spre succes. Șapte ani de creativitate care ne-au unit și ne-au făcut mai puternici. Mulțumesc întregii echipe Black Star pentru acest timp, pentru sprijinul acordat și pentru muzica care va rămâne pentru totdeauna în această istorie”, a scris L’One, menționând că va lansa piese noi sub pseudonim.

În ce condiții a fost posibilă soluționarea problemei și întoarcerea drepturilor de autor, rapperul nu a precizat. În ultimele luni, a cântat și a lansat piese sub numele său – Levan Gorozia.

Reamintim că Gorozia a făcut parte din echipa Black Star, începând cu aprilie 2012. În primăvara anului 2019, contractul său a expirat, iar cofondatorii au încercat să își păstreze drepturile asupra numelui și melodiilor rapperului. Ca răspuns, Gorozia a inițiat un proces de judecată împotriva Black Star și a fondatorilor săi, însă cererea i-a fost respinsă. Avocatul Black Star, Sergei Zhorin, a spus că artistul „a primit venituri din fiecare concert, din fiecare lucrare lansată”, dar în același timp „nu a investit nimic”.