De când s-a început pandemia, Sarah Jessica Parker, deși nu a fost implicată în filmări pentru proiecte cinematografice, se ocupă intens de propria afacere. Recent aceasta a fost surprinsă lângă unul dintre buticurile sale de încălțăminte și a atras atenția prin ținuta sa. Mai multe detalii, vezi mai jos.

Recent, Sarah Jessica Parker a fost din nou observată lângă unul dintre magazinele sale din încălțăminte localizat în New York. Aceasta avea o ținută cu care era destul de dificil să treacă neobservată. Se pare că vedeta este o adevărată fană a look-urilor în culori aprinse și a printurilor, ce-i drept, aceasta se descurcă de minune în a le asorta.

Actrița a apărut în fața paparazzi într-o geacă colorată de la Farm Rio, acest element vestimentar a costat-o pe vedetă 385 $.Sarah avea la ea indispensabilul accesoriu al acestui an – masca de protecție, care de asemenea are o nuanță stridentă. Vedeta mai avea și un rucsac în spate, iar toată imaginea a fost completată cu o pereche de pantofi în culoarea măștii.

Îi dai un DA sau NU, actriței pentru o asemenea ținută? Lasă-ne să-ți știm opinia în comentarii. 😉

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: