Diana Ballerini este femeia care pune în practică a doua zi ceea ce a visat noaptea, dar mai presus de toate crede foarte mult în visele ei și în forța de a le implementa. A realizat recent o ședință foto, prezentând două imagini absolut diferite. Pe finalul acestei săptămâni de lucru, femeia de afaceri vine cu o concluzie foarte importantă.

„Oamenii vin și pleacă din viața noastră în momentul potrivit ca trenul într-o gara. Sunt oameni pe care îi lăsăm să plece fără păreri de rău. Pe alții nu dorim să-i lăsăm așa ușor, facem încercări, uneori la limita disperării, să mai zăbovească. A învăța să lași, să nu te atașezi de nimeni și nimic, probabil e una din cele mai importante lecții de învățat în viață. Însușind această lecție putem deveni cu adevărat liberi”, a notat Diana Ballerini.

„Toţi oamenii visează, dar nu în mod egal. Cei care visează noaptea în colţişoarele prăfuite ale minţii lor, se trezesc şi descoperă că totul a fost închipuire. Dar visătorii cu ochii deschişi sunt periculoşi, căci şi-ar putea trăi visele cu ochii deschişi şi le-ar pune în practică”, spune Diana despre felul ei de a acționa, realizându-și visele. 

Este o fire puternică, însă în același timp foarte emotivă. Diana reușește să canalizeze toate emoțiile ei pozitive în a-și face din fiecare moment al zilei un suflu pentru sine și pentru inspirație continuă.

„Nimic nu este mai intens în viaţa noastră comparativ cu emoţiile. În viaţa de zi cu zi, tu foloseşti emoţiile ca să iei decizii. Absolut toate deciziile sunt luate emoţional. Ca să iei decizii corecte? Trebuie să ai un sistem emoţional echilibrat şi sănătos”, a mai scris Diana, cu referire la pozele sale și la ceea ce simte.

„Ea, Femeia din mine este tot timpul în căutare de informații noi, așteaptă în fiecare zi să se cunoască mai mult, pentru că până la urmă și ea încearcă să se înțeleagă, să se descifreze, că este o femeie într-o continuă evoluție și schimbare. Eu femeia din Ea mă privesc ca pe o încâlcitură de gânduri și emoții”, mai spune Diana despre felul ei de a fi.

Foto: Platon Petru

Distribuie articolul: