Lavinia Pîrva radiază de fericire! Artista intră în ultimul trimestru de sarcină, motiv pentru care a început deja să prospecteze piaţa produselor destinate îngrijirii bebeluşilor.

Lavinia Pîrva traversează cea mai fericită perioadă din viața sa, fiind însărcinată cu primul copil al său şi al lui Ştefan Bănică Jr. Artista va deveni mămică la începutul verii, când va aduce pe lume un băieţel, notează okmagazine.ro.

În ciuda speculaţiilor, soţia lui Ştefan Bănică jr. a explicat că sarcina nu a fost programată şi că nu a făcut niciun efort sau tratament pentru a concepe bebeluşul. Iar acum e în toiul pregătirilor, făcând cumpărături pentru trusou, camera copilului şi, bineînţeles, studiind piaţa cărucioarelor.

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit civil şi religios în mare secret în vara lui 2017. Ceremonia civilă şi religioasă au avut loc în România, iar petrecerea a avut loc în Bulgaria.

Celebrul artist are doi copii din relaţiile anterioare. Din mariajul cu Camelia Constantinescu îl are pe Radu, iar în urma căsătoriei cu Andreea Marin, a rezultat fiica lui, Violeta.

SURSA

Foto: Intagram.com, Google.com

Vezi și: Ștefan Bănică Jr. va deveni tată pentru a treia oară! Lavinia este însărcinată (Video)