Lavinia Pârva a dat cărțile pe față. Proaspăta mămică a recunoscut că și-a mărit bustul. Aceatsa ar fi prima intervenție la care ar fi recurs până acum și a decis să facă asta după nașterea primului copil. 

Are 35 de ani, un băieţel de care e tare mândră, un soţ celebru pe care îl ştie o ţară întreagă, ce îşi mai poate dori? Lavinia Pârva este mamă full-time, are grijă de micuţul Alexandru care a împlinit deja un an, dar nu uită nici de ea, de fizicul ei, vrea să arate minunat când o să urce din nou pe scenă după pandemie.

View this post on Instagram

“În momentul în care decidem să îndeplinim ceva, putem face orice.” ❤️

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) on

Lavinia şi-a făcut mai multe tratamente la nivelul feţei, dar şi la corp, pentru a arăta perfect. Acum a dezvăluit că şi-a mărit şi bustul. Este prima operaţie estetică pe care o face după ce a devenit mamă. Ea a povestit în mediul online că a avut nevoie de mare curaj ca să se lase pe mâinile medicului. L-a lăudat: „El este omul care mi-a câştigat toată încrederea atunci când am simţit nevoia să recurg la o intervenţie estetică a bustului Mulţumesc pentru profesionalism, dăruire şi siguranţă!”

Sursa: Instagram.com

Distribuie articolul: