Laurențiu Duță, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, urmează să-și facă o intervenție. Artistul a tot amânat procedura, dar a ajuns la concluzia că aceasta este inevitabilă.

Cântărețul le-a spus fanilor că va avea loc o schimbare în viața sa, iar din acest motiv va fi operat cât de curând. Concret, Laurențiu Duță va fi supus unui intervenții chirurgicale, însă nu pentru o problemă de sănătate, ci una estetică mai degrabă, menționează libertatea.ro.

Membrul trupei 3 Sud Este și-a anunțat fanii de pe contul său de socializare că își va face implant de păr. Laurențiu Duță consideră că nu mai poate gestiona căderea părului, iar din acest motiv a ales să meargă pe mâinile specialiștilor și să-și facă o astfel de intervenție.

„Am venit pentru un tratament de implant de păr și am petrecut o zi plăcută alături de o echipă de profesioniști. Mulțumesc medicilor și întregului personal”, a spus Laurențiu Duță pe pagina sa de Instagram.

Mai mulți artiști din România și cel puțin unul din Republica Moldova au recurs la această intervenție, printre care Cătălin Măruță, Dorian Popa, care totodată a ales să-și facă și implant de păr în barbă, Sorin Brotnei de la Akcent, Dinu Maxer sau basarabeanul Dima Trofim.

Implantul de păr a devenit una dintre cele mai întâlnite tipuri de intervenții chirurgicale, mai cu seamă că se face fără niciun fel de durere, iar rezultatele finale se văd deja după câteva luni.

O astfel de intervenție poată să ajungă, în funcție de medici și de țara unde e efectuată, la 3000-5000 de euro.

Sursa: Libertatea.ro