Laura Cosoi s-a pozat alăptându-și fiica cea mică, pe Vera, chiar în ziua în care în Parlamentul României a trecut o lege ce permite alăptarea în public mamelor care au copii cu vârsta mai mică de doi ani. Legea, care îi va amenda pe cei care nu le permit mamelor să alăpteze în locuri publice precum parcuri sau restaurante, va merge la promulgare la președintele Klaus Iohannis, scrie elle.ro

„Când o alăptez pe Vera, retrăiesc momentele de început cu Rita, clipele speciale de apropiere dintre mamă și copil, care nu pot fi descrise în cuvinte. Pe Rita am alăptat-o 8 luni și pe Vera vreau să o alăptez cât de mult se poate, cel puțin până dă semne că este pregătită pentru înțărcare, deoarece cred în înțărcarea firească, lentă! Consider că am fost norocoasă că am putut să fac asta, pentru că multe mame, oricât de mult și-au dorit, nu au avut cum. Alăptarea este un subiect delicat și fiecare experiență este unică, însă am convingerea că mamele se nasc cu acest instinct de a face cele mai bune alegeri pentru ele și mai ales pentru puii lor!”, a scris aceasta pe Instagram.

Faptul că Laura Cosoi s-a pozat alăptând nu pare, însă, un gest neapărat politic, ci unul prin care actrița continuă să își susțină poziția pe care a avut-o și în cazul creșterii primului său copil, Rita.

Citește și: Amenzi usturătoare pentru cei care discriminează mămicile care alăptează. Lege adoptată în România

Sursa foto: Instagram.com

Distribuie articolul: