Laura Cosoi a făcut furori cu una dintre cele mai recente fotografii postate pe rețele. Îmbrăcată într-un body în culoarea pielii, cu o bluză de trening legată în talie, încălțată în teniși și coafată lejer, cu părul prins, Laura Cosoi părea fie pe un ring de dans, fie la o oră de sport. De fapt, s-a aflat în studioul celebrului fotograf Alex Gâlmeanu și probabil urmează să vedem o ședință foto. Din cauză că acel body era foarte decoltat, Laura a lăsat la vedere mai mulți centimetri de piele decât, zic unii, ar fi fost normal.

Și cum vedeta nu își setează propria normalitate în funcție de comentariile de pe Facebook, a avut răbdare să le răspundă internauților care o acuzau că nu poartă lenjerie intimă: „E un body”, a menționat actrița.

„Singura care era mai decentă.”„ Ahahaha… femeie serioasă, tot ce vrei și dintr-o dată apare fără chiloți, exagerezi.” „Doamne fereste! Nu zice nimeni că nu ești frumoasă și nu arăti bine, dar ce învață copiii tăi? Să se despoaie pe net! Pfffff , ce am ajuns!”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Pe de altă parte, nici imaginile în care Laura apare în rochii lungi sau largi nu scapă de comentarii negative, fanii îi reproșează că își ascunde senzualitatea și că se îmbracă mult prea matur.

Oare cum să mulțumești pe toată lumea? 

Amintim că Laura Cosoi este mama a două fetițe, Rita și Vera, prima născută pe 11 iunie 2018, iar mezina, pe 15 august 2020.

Distribuie articolul: