Uneori noțiunea de femeie nu presupune și feminitate, și asta pentru că obligațiunile sau grijile cotidiene pot știrbi din caracterul feminin. Îți demonstrăm cinci puncte simple care te vor ajuta să devii din mai atrăgătoare, enigmatică și bineînțeles feminină.

1. Ascultă mai mult vocea din interiorul tău şi fă ceea ce îţi aduce plăcere. Şi aici nu ne referim la grija de copiii tăi, care de fapt e o obligaţie oferită de natură. Este vorba despre activitățile care te fac să zâmbești și să te simți în armonie cu tine.

2. Satisface-ți necesitățile prin odihnă, distracție, hobby-uri, cumpărături și întâlniri cu prietenii. Se știe că socializarea cu pietenele pot înlocui terapiile la psihologi. Femeia are nevoie de comunicare, însă nu fiecare bărbat îi poate oferi asta, bărbații au alte roluri.

3. Schimbă-te! Femeia devine mai feminină dacă este diferită și activă. Fă sport, schimbă-ți coafura, fă shopping, aceste activități te vor ajuta să devii alta.

4. Scoate-ți din cap tot ceea ce îți provoacă tristețe și grijă. Uneori e mai plăcut să vezi o femeie îngrijită decât una la cratiță.

5. Îndrăznește uneori să ceri ajutorul soțului sau a copiilor atunci când vine vorba de spălarea veselei sau ordinea în casă. Oferă-ți luxul de a lua o pauză de la responsabilitățile casnice.

Distribuie articolul: