De mai mult de 14 zile, Larisa Guzeeva se află în secția terapeutică a unui spital din Rusia. Se pare că datorită tratamentului, vedeta TV se simte mult mai bine.

Pe 29 septembrie, a devenit cunoscut faptul că Larisa Guzeeva, în vârstă de 62 de ani, a fost internată de urgență la spital. Prezentatoarea TV s-a îmbolnăvit de Covid-19 imediat după ce s-a întors din Crimeea, unde nu numai că s-a odihnit, dar a urmat un tratament de detoxifiere. De la început, artista confundase creșterea bruscă a temperaturii, slăbiciunea, durerile de spate și tusea cu o răceală obișnuită. Și doar după câteva zile ea a făcut un test rapid pentru coronavirus, al cărui rezultat a fost pozitiv.

Citește și: Medicii luptă pentru viața actriței Larisa Guzeeva: „Ea nu poate respira”

Foto: instagram/guzeeva

Deja de două săptămâni vedeta este supusă tratamentului și nu intră în contact cu nimeni. Prezentatoarea TV a oprit temporar și comentariile de pe Instagram, astfel încât fanii să nu o deranjeze.

Recent Larisa a apărut totuși pe rețelele de socializare. Aceasta a arătat ce desene animate vizionează. Artista nu a spus niciun cuvânt, dar totuși fanii s-au bucurat că prezentatoarea a dat un semn.

Potrivit medicilor, acum Guzeeva are doar o ușoară oboseală, dificultăți de respirație și stres. Ea a fost una dintre puținele vedete din showbizz-ul rusesc care a respectat carantina, a purtat măști, mănuși și i-a îndemnat pe alții să-i urmeze exemplul. Cu toate acestea, virusul oricum a ajuns și la ea.

Sursa: women.ru 

Distribuie articolul: