Liuba Doga – interpretă de muzică ușoară și mentor de canto a fost invitata podcastului #laEAacasa. Invitata în cadrul podcastului a relatat despre colaborarea ei cu nume sonore din showbiz-ul internațional unde a învățat metode noi de predare a muzicii. Liuba spune că ajută oamenii indiferent de vârstă să cânte și cu această ocazie a fondat o școală de canto în Marea Britanie.

Liuba Doga, pe lângă activitatea sa în industria muzicală, este și fondatoarea școlii Singing Attitude, situată în Cambridge, Regatul Unit. Acest centru de excelență a fost recunoscut în repetate rânduri drept una dintre cele mai bune trei școli de canto din Cambridge, obținând acest titlu în anii 2020, 2021 și 2022. Această recunoaștere vine ca o confirmare a calității și angajamentului său față de dezvoltarea artistică și personală a elevilor săi.

De-a lungul anilor, Liuba Doga a demonstrat că pasiunea pentru muzică și educație poate aduce rezultate excepționale. Elevii săi, inclusiv copii din școlile din Cambridge, au participat cu succes la competiții și concursuri internaționale de muzică, câștigând premii de frunte și demonstrându-și talentul și dedicarea.

Mai multe află din podcastul de mai jos:

Distribuie articolul: