Vrei să-ți reamenajezi locuința? Sau tocmai te-ai mutat în casă nouă pe care trebuie să o echipezi complet cu mobilier? Fie că ai nevoie de pat, dulap, canapea sau poate saltea, la TANDEM le găsești pe toate! Iar de Black Friday și cu un super preț.

Ești pregătit? TANDEM dă startul celor mai tari reduceri din an – Black Friday!

În perioada 5-21 noiembrie, în showroom-ul TANDEM, poți beneficia de reduceri de până la -25% la canapele fixe, saltele, paturi și multe alte piese de mobilier, în limita stocului disponibil.

Reducerea este valabilă la doar 300 de articole de mobilier.

Poți alege mobilă în ultimele tendințe ale designului, ai posibilitatea să o personalizezi după preferințele tale de culori și să adaptezi mărimile la necesitățile tale.

Ai la dispoziție 17 zile. Da, ai înțeles bine, 17 zile de reduceri. Așa că, îți recomandăm să fii cu ochii pe produsul preferat, pentru că stocurile se epuizează rapid.

Alte beneficii pe care ți le punem la dispoziție de Black Friday:

  1. Livrarea și montarea mobilei

Îți punem la dispoziție livrarea și montarea produselor achiziționate, timp de 1-7 zile.

  1. Consultanță specializată

Daca ai o nelămurire sau pur și simplu nu știi ce ți se potrivește, un consultant TANDEM te va asista și îndruma în luarea celor mai bune decizii.

Te așteptăm în showroom și profită din plin de reduceri: fă-ți casa mai frumoasă, cumpără un cadou celor dragi sau ia-ți piesa de mobilier la care visezi de mult timp. Ne dorim să fim sursa de inspirație care îți transformă casa într-un spațiu plin de confort și stil.

Grăbește-te! Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Pentru informație adițională, consultă Regulamentul Promoției. 

TANDEM este o fabrică de mobilă cu peste 19 ani pe piață. Oferă o gamă largă de mobilier pentru casă și nu numai: de la canapele, paturi și dulapuri, noptiere până la mese, scaune, saltele și bean-bag-uri. Îți pune la dispoziție și o varietate largă de modele din materiale, texturi și culori variate, care perfect se vor încadra în interiorul tău.

Ai nevoie de ajutor sau mai multe informații?

Îți stăm la dispoziție la numărul de telefon +373 79 05 77 70.

Vino în showroom-ul TANDEM la adresa: or. Chișinău, str. Petricani, 15/1.

P