Din 15 iunie, StarNet pune la dispoziția clienților cele mai accesibile abonamente de până acum, la un preț special de doar un leu. Clienții se pot bucura în continuare de cele mai frumoase experiențe și savura din divertisment, pentru că toate beneficiile abonamentelor rămân neschimbate: super viteză de internet de 100 Mbps, 1200 de minute incluse și nici un cost suplimentar pentru echipamente și conectare.

Pentru că StarNet mereu ține cont de preferințele clienților săi, cât și tinde să diversifice portofoliul de servicii, grila TV a fost îmbogățită cu noi posturi. 176 de canale, dintre care 40 în calitate HD, aduc pentru toata familia premiere, filme, desene animate, emisiuni tematice, muzică și multe alte conținuturi interesante.

La fel, StarNet are grijă ca orice experiență pe net a clienților să fie sigură. Astfel, la conectarea serviciilor, StarNet oferă gratis cea mai bună securitate cibernetică din lume, Bitdefender Internet Security 2018, timp de un an. Toți clienții vor putea beneficia de multiple avantaje: protecție punct acces internet wireless, protecție cameră web, asistență parentală, tranzacții online rapide, fiind siguri în totalitate că informațiile personale sunt protejate de fraudele online.

Abonamentul la doar un leu, adaptat la cerințele individuale de comunicare, îl poți aduna pe promo.starnet.mdIar pentru mai multă comoditate, ia-ți abonamentul doar printr-un telefon, nr. 0 22 84 44 44, și echipa StarNet îți aduce contractul și serviciile direct la tine acasă.

P

Distribuie articolul: