O vacanță sau orice ieșire la picnic este o adevărată provocare pentru familiile cu pici. O groază de lucruri trebuie să nu-i lipsească celui mic, mai ales dacă este în perioada diversificării alimentare, a dentiției sau dacă are lucruri favorite printre accesoriile sale. Vara asta ai parte de premii mari, dacă alegi să pui în geanta de voiaj produsele U-Grow.

  1. Set portabil lingură + furculiță

Este indispensabil dacă ați trecut de 6 luni și încercați deja gustul plăcut al alimentelor: legume, fructe, terci etc. Setul format din furculiță și linguriță include capace pentru cele două ustensile, acestea fiind mai ușor de transportat și putând fi păstrate mai curate. După utilizare, produsul poate fi curățat cu ușurință. Capacele pot fi puse pe cozile ustensilelor, prelungindu-le și permițând copilului să le țină mai comod.

  1. Periuță de dinți din silicon pentru deget

Știe fiecare părinte ce chin e să reziști erupțiilor dentare. Acestea pot dura luni în șir, până și după vârsta de 2 ani a copilului și sunt însoțite de mai multe efecte adverse. Specialiștii recomandă masarea gingiilor cu o periuță de dinți din silicon pentru deget. Alegeți U-Grow pentru o curățare mai ușoară, mai igienică și mai sigură. Periuța este non-toxică și nelipicioasă, ușor de transportat și depozitat, durabilă și lavabilă.

  1. Bol cu capac

Picii adoră să mănânce din vase colorate și atrăgătoare. Ia cu tine mâncarea pentru cel mic, oriunde ai pleca, în cutii cu capac atractiv de la U-Grow. Setul este format din 3 vase cu volum diferit: 160 ml; 240 ml; 340 ml. Modelul cu personaje desenate pe capac atrage copiii, făcând procesul mai simplu, mai atractiv și mai cu spor.

  1. Termometru fără contact

Nici nu știi când pot apărea semnale de febră,. Un termometru este absolut indispensabil părinților mai mereu și cu predilecție în micile escapade sau vacanțe. Optează pentru un termometru fără contact cu senzor infraroșu U-Grow care permite măsurarea temperaturii de la o distanță de 3 – 5 cm de frunte. Este prevăzut cu alarmă sonoră în cazul depășirii temperaturii de 38ºC și memorizează ultimele 32 de valori măsurate. E practic și ușor de utilizat.

  1. Sticluță pentru cel mic

Hidratarea este elementul cheie pentru un bebeluș la orice vârstă. O sticluță a sa, adaptată nevoilor și preferințelor copilului va asigura hidratarea lui la orice oră și oriunde. Sticluțele U-Grow sunt potrivite cu capac pentru a asigura igiena. Cănuțele cu gât larg sau cu pai, pentru picii mai mari, au un design unic pentru prevenirea scurgerii și garantarea siguranței și sănătății copiilor.

Vara asta, alege produsele U-Grow și participă la o tombolă cu premii generoase – electrocasnice germane pentru casă și bucătărie! Cumpără produse U-Grow în valoare de 300 de lei în orice Farmacie Felicia până la 31 august și întră în cursa pentru cele 5 premii de valoare. Vezi AICI regulamentul tombolei.