De mult timp nu am mai văzut-o pe Melania Trump atât de fericită! Aparent, ei spun corect că prima doamnă a Statelor Unite numără zilele până când va părăsi Casa Albă. Acest lucru se va întâmpla la mijlocul lunii ianuarie, când Joe Biden va deveni cel de-al 46-lea președinte al țării.

La ultima lor felicitare de Crăciun ca prima familie a Americii, ei au apărut în ținute identice. Nu, Donald nu a îmbrăcat o rochie în stilul Melaniei (deși în 2020 asta nu ar surprinde pe nimeni). Ea a ales un smoching ca și soțul ei.

Pe picioarele – stiletto cu tocuri, pe față – un zâmbet rar și foc în ochi, iată cine are dispoziție de sărbători! Anul acesta, în general, totul a ieșit bine la ea cu tema Crăciunului – decorul festiv al Casei Albe practic nici nu a fost criticat. Chiar s-a dovedit a fi foarte clasic, chiar și „urnele funerare” arătau destul de bine.

Andrea Hanks a fost din nou autorul fotografiei de sărbătoare. El a fost cel care a capturat cuplul  pe 17 decembrie 2017, când au pozat prima dată în Casa Albă, în calitate de primul cuplu al Americii.

Sursă: woman.ru