Un festival frumos pentru iubitorii de odihnă în aer liber. Hodina nu este un simplu eveniment, este o mare reuniune de familie. Veți cunoaște artizani, mici producători, ateliere, activități, degustări de vinuri, muzică lejeră și bucătărie bună, vegetariană. De ce vegetariană? Pentru că ne hodinim la toate nivelurile!

1. Locul: satul Pohrebea, raionul Dubăsari. Despre cât de frumos e locul festivalului organizat de Klumea, mai bine nu vă povestim. Merită să-l vedeți cu proprii ochi. Pentru a ajunge la Pohrebea trebuie să luați drumul spre Vadul lui Vodă, să treceți podul peste Nistru și să urmați indicatoarele pe traseul principal. Durata drumului până la Hodina este 40 min.

2. Transportul: Nouă ne pasă de mediul înconjurător, de liniștea și frumusețea satului Pohrebea, de cheltuielile și de stresul vostru, de aceea vă rugăm insistent să folosiți pagina de eveniment HODINA pentru a oferi sau a căuta transport spre festival. Recomandăm aplicația Blabla Car pentru a distribui informații despre locuri de transport disponibile.

Pe traseul Chișinău – Pohrebea circulă o rută de maxitaxi. Curând vor fi oferite infomații despre orar, preț și locul de unde poate fi luat microbusul.

 

3. Parcarea: Pentru a evita ambuteiaje, deranj adus locuitorilor din Pohrebea și ridicarea prafului, cei care vor veni cu mașinile, le vor parca la intrare în sat, într-un loc special amenajat. De la parcare și până la locul festivalului este un traseul plăcut de mers pe jos prin sat de circa 1 km. Rugăm insistent să purtați haine deschise la culoare, încălțăminte comodă și pălării de soare. Tocurile și fițele le lăsăm acasă. Aici venim să ne hodinim.

La Hodina ai ocazia să guști din prima roadă! Dă-ne voie să te alintăm cu toată bogăția gastronomică de pe malul Nistrului, iar gospodinele din Pohrebea vor veni cu bunătăți locale! Plăcinte reci cu mere și vișine, năhut cu ciuperci și zeamă de pește!  De asemenea vom fi ateliere GRATUITE de yoga! Artizanii își vor expune spre vânzare lucrările create cu multă iscusință și dragoste.

Salvați data în calendar, chemați cât mai mulți prieteni la Hodina și căutați cu ce vă îmbrăcați.

Lăsați-vă tocurile acasă și bucurați-vă de ulițele mici din satul Pohrebea. Gardurile din piatră și căsuțele mici o să va amintească de verile petrecute la bunici.

Codul vestimentar festivalului este Galben – culoarea bucuriei de a fi cu toții la grămadă. Cine poartă galben, are reducere la biletul de intrare.

Mai multe detalii aflați pe pagina de organizatorului, Klumea.

Distribuie articolul: