Deși au trecut abia două luni de când a apărut pe lume, fetița Serenei Williams a făcut deja cunoștință cu obiectivele camerelor de filmat. Micuța, dar și mama sa apar într-un spot publicitar de-a dreptul emoțioant, acolo unde jucătoarea de tenis îi transmite un mesaj profund copilei sale.


Serena Williams le-a arătat-o tuturor pe fiica ei adorbailă, Alexis Olympia Jr. în cel mai recent clip publicitar al băuturii Gatorade. Reclama durează un minut şi 30 de secunde şi surpinde un sentiment matern profund, dar şi un mesaj motivaţional.

Primul cadru o ilustrează pe Serena legănând căruţul fetiţei sale în timp ce îi adresează acesteia gânduri despre importanţa de a nu te da bătut în viaţă. În filmuleţ, Serena spune că nu îi pasă dacă fiica ei îi va călca pe urme şi o roagă „să continue să joace în viaţă”,indiferent de situaţie, adică să rămână optimistă şi să lupte pentru ceea ce o face cu adevărat fericită şi împlinită.

„Draga mea, nu îmi va păsa dacă vei juca tenis prost sau dacă decizi să nu ţii în viaţa ta în mână o rachetă de tenis, dar te implor ca, în jocul vieţii, să nu te dai bătută. Aşa cum m-a învăţat pe mine, sportul te va ajuta să devii puternică. Vei descoperi puterea şi graţia corpului tău. Vei învăţa să te mişti şi vei deprinde modalitatea de a-i motiva şi pe cei din jurul tău. Vei găsi curajul să fii demnă, să munceşti din greu şi să te faci auzită indiferent de domeniul în care vei dori să activezi. Aşa că nu te opri din jucat, draga mea. Nu te opri vreodată”, au fost cuvintele la finalul cărora Serena a sărutat-o protector pe frunte pe fiica sa, Alexis Jr.

Tenismena a distribuit spotul și pe rețelele de socializare, acolo unde a adăugat o descriere plină de optimism:

„Sunt atât de multe motive să renunţi, dar sunt şi mai multe să continui să lupţi.”

Vedeți reclama în care apar cele două mai jos:

Citește și: Primele fotografii de la nunta Serenei Williams. Printre invitați – Kim Kardashian și Eva Longoria

Foto: caputră video