La doar 6 ani, o fetiță din Australia a lasăt mută o lume întreagă cu talentul său. Paige Tobin stăpânește placa de skateboard așa cum mulți adulți nu o pot face. O înregistrare video în care face salturi pe o rampă a devenit virală pe rețelele sociale.  socializare.

Mișcările pe care Paige le face cu placa de skateboard i-au impresionat pe internauții din toată lumea. Îmbrăcată într-o rochiță roz și cu casca de protecție pe cap, Paige execută sărituri spectaculoase pe o rampă de 3,65 metri înălțime, spre uimirea celor care o urmăresc.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Paige Tobin (@paigeetobin)

Cel mai uimitor fapt despre această fetiță este că practică  skateboardingul de la doi ani, iar acum a căpătat destulă experiență și câștigă competițiile la care participă.

Paige a fost atrasă de mică de sport. Pe contul său de Instagram, administrat de părinți, sunt postate imagini cu cea pe placa de skateboard de când avea doi ani, dar și de la patru ani, când a început să facă surfing. Luna aceasta, ea a câștigat primul ei concurs de skateboarding pe ciment.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Paige Tobin (@paigeetobin)

Micuța australiană are o mulțime de fani în toată lumea – pe Instagram o urmăresc 145.000 de admiratori, iar acum, după ce o înregistrare video a fost distribuită de mii de ori pe Twitter, cu siguranță va avea și mai mulți, scrie Daily Mail.

Distribuie articolul: