O alee cu umbrele colorate, la fel ca în marile orașele lumii, a fost amenajată și la Chișinău, într-un parc. Ce-i drept, evenimentul va dura doar cinci zile. Se întâmplă în parcul Bucuriei din sectorul Buiucani al capitalei. Este a doua inițiativă de acest fel în Chișinău.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Și fără să îți dai seama trăiești cele mai frumoase momente din viața ta! Fericirea e în lucruri simple, mărunte, dar atât de plăcute❤️ #ganduriprintreranduri #savuraticlipa #zilecoloratedetoamna #aleiacuumbrelute

O postare distribuită de SanduOlga (@sandu_olga85) pe

„Propunerea a venit din partea a doi agenţi economici și împreună cu pretura au amenajat o alee din parc cu umbrele de diferite forme şi culori. Locuitorii își pot petrece frumos timpul în aer liber împreună cu cei dragi, dar cu păstrarea tuturor normelor epidemiologice”, scrie pe pagina sa de Facebook, primarul general al capitalei, Ion Ceban.

Și alți agenți economici sunt îndemnați la acțiuni ce țin de amenajarea spațiilor verzi a orașului sau organizarea unor evenimente social-culturale.

Parcul Bucuria a fost recent renovat, fiind schimbat pavajul, amenajată vegetația, amplasate bănci, iluminat și urne pentru gunoi.

Sursa: AGORA.md