Fiind înaltă și într-o formă atletică, ducesa de Cambridge își menține forma fizică printr-o combinație dintre o dietă strictă și un regim de exerciții fizice. Multe dintre ele, de exemplu, exercițiile pentru brațe, au devenit o necesitate în rutina sportivă a femeilor britanice. Cu toate acestea, după cum se știe, activitatea fizică nu este suficientă pentru a menține silueta ideală – este necesar și un regim alimentar corespunzător. 

Experții notează că ducesa Kate a slăbit după toate cele trei sarcini în timp record, nu numai datorită geneticii bune, ci și unei diete stricte și unei rutine zilnice. Există o întreagă categorie de alimente pe care Kate le-a eliminat din regim pentru a rămâne slabă. Acestea sunt produsele lactate.

Ea evită laptele sub orice formă. În schimb, ducesa de Cambridge bea cocktailuri pe bază de superalimente, fructe de pădure și ierburi. Potrivit unei surse, Kate „bea cocktailuri dimineața și după-amiaza care conțin spirulină, varză, matcha (pudră de ceai verde măcinat fin), spanac, salată, coriandru și afine”. Daily Mail a menționat că ducesa amestecă fructe de pădure cu lapte de migdale, care este snack-ul ei de după-amiază, deși nu-i place gustul laptelui de migdale în mod individual.

Faptul că viitoarei regine nu îi place nici laptele de vacă, nici cel vegetal a devenit cunoscut în ianuarie 2018. Atunci, prințul William și soția sa au vizitat o cafenea caritabilă, unde Kate a reacționat în mod neașteptat la băutura oferită ei, confirmând că nici înlocuitorii de lapte nu erau incluși în meniul ei. Kim Gardener, managerul caselor de femei de la Betel, Marea Britanie, a declarat: „Am pus lapte de migdale pe masă pentru că am citit că ea îl consumă”. Kate a răspuns: „Nu credeți tot ce citiți – nici măcar nu-mi place gustul laptelui de migdale”.

Acum, ducesa nu menține diete stricte care vizează pierderea în greutate, dar își monitorizează cu atenție regimul alimentar, renunțând la multe feluri de mâncare – mai ales înainte de evenimente importante.

Sursă: marieclaire.ru