Avocado este unul dintre fructele care aduce cele mai multe beneficii sănătății noastre, dar știați că sâmburele oferă și beneficii sănătății dvs.? Potrivit unui studiu publicat de Institutul Național de Sănătate, Statele Unite, dezvăluie că sâmburele de avocado conține cu 70% mai mulți aminoacizi decât fructul în sine. Aceste substanțe permit contracțiile necesare ale mușchilor și permit buna lor funcționare.

Prin urmare, unii experți spun că osul de avocado este recomandat pentru problemele musculare și articulare.

Modul în care este folosit?

Puneți sâmburele de avocado într-un recipient cu alcool. Lăsați-l acolo timp de 20 de minute și apoi este gata de utilizare. Următorul pas este masarea osului cu alcool în mișcări rotunde, acest lucru va ajuta la stimularea circulației și la reducerea disconfortului la nivelul oaselor, articulațiilor sau mușchilor.

Osul de avocado conține și fibre solubile, prin el lichidul este mai bine absorbit. De asemenea, alcoolul conține proprietăți anestezice, care reduc durerea.

Dacă aplici acest masaj de două ori pe zi (când te trezești și înainte de culcare), vei observa cum durerile tale se reduc considerabil. Acest conținut original a fost publicat în 2018, dar este încă relevant când vine vorba de subiecte pro-sănătate.