Industria modei se schimbă și standardele de frumusețe se prăbușesc. Un exemplu uluitor în acest sens este cea mai recentă ediție a revistei Sports Illustrated Swimsuit, care organizează o competiție anuală de modeling. Fotografiile finalistelor sunt publicate pe paginile revistei, punându-se accent pe fotografiile cu femei în costum de baie.

În acest an, modelul Katie Jacobs, în vârstă de 56 de ani, a înfățișat paginile revistei cu fotografiile sale, dovedind astfel că frumusețea nu depinde de vârstă! Cititorii revistei au fost încântați de Katie și revistă, care a arătat cât de mare poate fi frumusețea umană.

Sursă: twizz.ru

După concurs, modelul și-a împărtășit gândurile despre cât de important este să înțelegi că după 50 de ani poți rămâne frumoasă și atractivă. Katie speră că apariția ei în Sport Illustrated va dovedi acest lucru.

Sursă: twizz.ru

Katie era model în anii 80, dar a părăsit cariera și de atunci a schimbat multe locuri de muncă cu salarii minime, chiar a reușit să lucreze ca deridicătoare într-un bar. În urmă cu un an și jumătate, Katie a decis să se întoarcă la afacerea de modelling și, așa cum s-a dovedit, a făcut alegerea corectă.

Sursă: twizz.ru

După fotografiile din revistă, Katie a fost inundată să descopere secretele sale de îngrijire a pielii și de îngrijire a corpului. Katie însăși spune că nu respectă cea mai strictă dietă doar pentru corp frumos. În urmă cu 4 ani, modelul avea sindrom prediabetic, datorită căruia și-a schimbat dieta.

Sursă: twizz.ru

Katie a renunțat la carne și zahăr, dar mănâncă pește de câteva ori pe săptămână, adoră shake-urile de proteine, salate, smoothie-uri și legume. Nu mai mult de o dată pe săptămână, Katie își permite să-și dilueze dieta cu pâine, paste, orez și cartofi. Desigur, sportul este la fel de important ca și alimentația corectă.

Sursă: twizz.ru

Katie se antrenează de 4 ori pe săptămână și desfășoară antrenamente online pentru toată lumea pe contul de Instagram Sports Illustrated Swimsuit. Acum, femeia se ocupă activ de producerea cosmeticii de îngrijire pentru femeile de peste 45 de ani, deși nu ascunde că ea a apelat odată la ajutorul unui estetician: Katie a făcut injecții Botox în liniile de marionete (linii verticale lungi care înconjoară bărbia transversal) și buzele. Modelul recunoaște că ar fi pregătită pentru mai multe intervenții, dar îi este frică de durere.

Sursă: twizz.ru

Katie crede că frumusețea de a crește constă în faptul că alegi ce să faci sau să nu faci cu tine însuți.

Sursă: twizz.ru