La 43 de ani are corpul unei adolescente! Atât de bine arată Shakira acum şi, mai ales, în costum de baie. Celebra cântăreaţă a arătat o poză inedită din vacanţă. Artista s-a bucurat de o vacanţă superbă în Maldive alături de familie şi acolo a făcut poza care ne-a lăsat fără cuvinte.

La 43 de ani, artista a îmbrăcat un costum de baie din două piese care este gândit chiar de ea.  „Aceasta este un nou costum de baie pe care eu l-am gândit, iar prietenul meu Bego l-a executat pentru mine. Mereu simt nevoia să îmi fac eu costumele de plajă”, a scris Shakira.

Artista are mare grijă la alimentaţie. Anna Kaiser, antrenoarea personală a celebrei cântăreţe a dezvăluit, pentru E! News, care este regimul alimentar al artistei şi ce anume face pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună. „Consumă cât mai puţin zahăr, aproape deloc. Nici lactate nu mănâncă, ci preferă preparatele cu multe legume şi peşte. La fiecare trei ore există mici gustări pentru că ea munceşte foarte mult şi are nevoie să se alimenteze bine”, a explicat Anna Kaiser.

„La micul dejun poate mânca ouă sau avocado cu ulei de măsline, roşii, sare de mare, apoi un smoothie cu fructe de pădure, proteine din plante, câteodată alimente verzi (castraveţi, spanac, etc.) sau pudră verde.

La cină mănâncă tot peşte şi legume. De obicei este un meniu rece la prânz şi unul cald la cină. Sau mănâncă ceva ce iubeşte. Cotletul de porc, spre exemplu. Eu îl urăsc, dar ei îi place. Uneori mănâncă şi ciocolată neagră, una pură, cu extrem de puţin zahăr”, spune, mai detaliat, Anna.

Antrenoarea a explicat că Shakira nu ţine doar regim, ci face şi foarte mult sport. „Se antrenează şase zile pe săptămână, iar antrenamentele sunt diferite în fiecare zi”.

 

Distribuie articolul: