Prima Gală X Factor România a fost lacrimogenă pentru Horia Brenciu. Juratul de la X Factor a avut, în grupul său, 3 trupe incredibil de talentate. Și pentru că regulile au fost unice pentru toți, publicul a trebuit să salveze un grup, iar restul două – să se dueleze pentru a câștiga votul de încredere al lui Horia. După două „lupte” crâncene, vocaliștii de la Bravissimo au fost aleșii juratului și își vor continua evoluția în Galele LIVE.

Pentru a câștiga simpatia publicului de peste Prut, prima piesă interpretată de Art Group Bravissimo a fost „Lume, lume”, a Mariei Tănase. Performanța LIVE a băieților a stârnit fiori. Bravissimo este una dintre cele mai numeroase trupe din câte au urcat vreodată pe scena de la X Factor România.

Pentru că votul publicului a mers în favoarea trupei „B 52”, Bravissimo a trebuit să se dueleze cu duetul de italieni Tomato. Pentru a doua „luptă” din cadrul serii de ieri, ambele trupe aveau pregătite încă o piesă.

A doua alegere a vocaliștilor de la Bravissimo a fost o piesă cu versuri în limba engleză: „You raise me up”, a lui Josh Groban.

A fost probabil prima oară când lacrimile din ochii lui Horia Brenciu nu încetau să licărească. Juratul nu se putea opri din plâns după evoluția băieților de la Bravissimo. I-a fost foarte greu să pronunțe decizia finală.

Decizia mea de astăzi se bazează pe un singur lucru: cei care mi-au dat cea mai multă emoție și au șanse să câștige X Factor! Voi merge mai departe alături de Bravissimo!”, a mărturisit juratul.

jyt

 

Foto: X Factor, captură video

Distribuie articolul: