A declașat un adevărat trend în ceea ce privește forma buzelor și și-a construit un imperiu prin vânzarea seturilor sale de rujuri, dar iată că Kylie Jenner a declarat că va aborda un aspect natural și că a renunțat la botox. 

Totul a pornit de la fotografie postată pe contul său de Instagram în care celebrează aniversarea de 8 ani a relației de prietenie cu Anastasia Karanikolaou, un fan a comentat că „arată ca vechea Kylie aici, nu știu de ce”, moment în care Kylie a răspuns că a renunțat la injecțiile cu acid hialuronic. Confesiunea vedetei de 20 de ani a fost primită cu entuziasm și complimente din partea celor care o urmăresc, bucuroși pentru aspectul său mai natural și mai tineresc.

Totuși dacă ne uităm cu atenție la fotografie, încă nu pare că mezina familiei Kardashian-Jenner a renunțat de tot la injecții. Cu siguranță buzele ei sunt mai mici, dar arată mai pline decât în pozele făcute înainte de toate intervențiile cosmetice, acest fapt sugerând că buzele sale ori sunt într-un curs de micșorare naturală, ori sunt supuse la mai puține proceduri.

Iată mai multe poze cu buzele mai voluptoase ale lui Kylie pentru a face o comparație. 

Așa arăta Kylie Jenner în adolescență. 

Distribuie articolul: