Pe 25 martie, Kseniya Sobchak organiza la Moscova primul său masterclass despre brandingul personal - „Eu sun brand. Teoria Succesului”. Evenimentul s-a bucurat de un feedback pozitiv, astfel că până la sfârșit de an, unul similar va avea loc și în capitala Republicii Moldova.

xeMasterclass-ul în limba rusă, intitulat „Eu sunt un brand. Teoria Succesului”, va avea loc pe 10 decembrie, în sala de conferințe a unui hotel de lux din Capitală, iar potrivit iticket.md, prețul pentru bilete variază între 850 și 4260 de lei:

  • Econom la 850.00 Lei
  • Standart la 1170.00 Lei
  • Premium la 1600.00 Lei
  • VIP la 4260.00 Lei

Organizatorii acestui eveniment susțin că în cadrul masterclass-ului de 3 ore, Sobchak va împărtăși secretele care au ajutat-o să ajungă cea care este astăzi:

„Marterclass-ul este pentru cei care sunt pregătiți să se schimbă pentru a-și realiza visurile. Kseniya va vorbi despre cum să-ți creezi un brand personal eficient, iar apoi să-l dezvolți pentru atingerea succesului dorit.”

Веду в пух и прах! Wearing @esterabnerofficial ❤

A post shared by Ксения Собчак (@xenia_sobchak) on

Deși este planificat pentru luna decembrie, masterclass-ul are deja o pagină de Facebook, la care doritorii își pot confirma participarea și se pot abona la anunțuri legate de eveniment:

Ksenia Sobchak – Master Class

Vezi și:

Kseniya Sobchak pregătește primul masterclass despre succes! Ce crede vedeta despre atingerea scopurilor

Foto: Instagram.com, Iticket.md

Distribuie articolul: