Părea că este obișnuită cu invențiile și criticile pe care le primește de fiecare dată. Și totuși, cupa răbdării Kseniyei Sobchak pare să se fi umplut zilele trecute, când redactorul de modă a izbucnit, practic, cu un mesaj virtual, distribuit pe Instagram. Ce crede vedeta depre oamenii care o critică și inventează mereu minciuni despre ea, vedeți mai jos.

1„De ce fiecare critică este dezgustătoare? Pentru că omul devine absolut neajutorat. Întoteauna suntem criticați pe la spate, ne sunt inventate istorii uimitoare, ne sunt atribuite cuvinte pe care nu le-am spus și fapte pe care nu le-am săvârșit. Unica modalitate prin care poți protesta contra acestui ra*at este să taci și să nu dai niciun semn de nemulțumire. Dacă reacționezi, reiese că „nu există fum fără foc” (cea mai prostească dintre toate proverbele rusești prostești). Ce să faci? Să rabzi.

În oraș există mii de bărbați care ar fi dormit și ar fi trăit cu mine, câțiva oameni care ar fi văzut cum l-am implorat pe Putin să-mi ierte păcatele, există o femeie care i-ar fi scris pentru mine o scrisoare lui Malakhov și 6-7 medici care mi-ar fi făcut operații plastice la nas, mandibulă, ochi și, se pare, la cap.

Desigur, mai există și o mulțime de oameni despre care n-aș fi spus ceva ce trebuie și care au început să mă urască pentru asta.

Și cu toate astea, trebuie să trăiești, pur și simplu. Oamenii inventează mereu câte ceva. Ei, doar, sunt oameni. Ei vor să-și însușească succese străine, să dărâme mituri și să să afirme pe spatele cuiva. Cineva a zis: „Vestea rea e că toți oamenii mint, iar vestea bună e că toți sunt atât de preocupați de propriile persoane, încât nimeni nu observă asta”, a scris Sobchak, în una din ultimele sale postări virtuale.

Foto: Instagram, startsmile.ru

Distribuie articolul: