Recent, la Moscova a avut loc prezentarea parfumului de autor al Kristinei Orbakaite. La eveniment au participat diverse celebrități, bineînțeles, printre care și Alla Pugaciova, mama Kristinei.

În cinstea jubileului său, Kristina Orbakaite a decis să le facă un cadou fanilor și tuturor celor care îi admiră activitatea artistică și a lansat propriul ei parfum: „Kristina”. Aroma a fost creată în colaborare cu celebrul brand „Tiziana Terenzi”.

La evenimentul de prezentare au fost invitate numerose vedete, printre care Vlad Lisovets, Igor Gulyaev și alții.

Pentru prezentare creatorii brandului italian de parfumerie Tiziana Terenzi, Titiana și Paolo Terenzi, au zburat la Moscova, cu o zi înainte. Astfel, împreună cu Kristina Orbakaite, cei doi au lansat produsul și au asigurat publicul că acesta va fi prezentat exclusiv în Rusia.

Orbakaite a purtat o rochie roz, într-o nuanță la fel de delicată pecum sticla noului parfum. Acesta are o cutie muzicală din care răsună piesa lui Orbakaite „Eu sunt Kristina Orbakaite”.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

Un testimonial video a apărut pe pagina de Instagram a Allei Pugaciova, care s-a arătat de-a dreptul entuziasmată de reușitele fiicei sale mai mari.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

Sursa foto & video: Instagram