Artista și-a surprins urmăritorii cu destăinuiri sincere referitor la frumusețea sa. Timp de 10 ani, Kristina nu se mai folosește de serviciile cosmetologilor și nici măcar nu folosește măști pentru față. 

Sursă: woman.ru

Încercând să evite temele legate de divorțul cu Garik Harlamov, Kristina încearcă să discute cu urmăritorii săi pe subiecte mai generaliste. În ultima postare pe Instagram, artista a dezvăluit secretul tenului perfect.

Astfel, ea a declarat că nu s-a folosit de operații plastice sau anumite injecții pentru menținerea frumuseții. Mai mult de atât, având 32 de ani, artista practic nu folosește cosmetică de îngrijire, cum ar fi scrub-urile, măștile sau chiar cremele hidratante. Unica ce folosește, este crema cu protecție solară în vacanță.

Sursă: woman.ru

„De fața mea niciodată nu s-au atins ace sau aparate. Eu nici nu cunosc denumiri a procedurilor faciale, cu excepția curățirii, dar nici această procedură nu o fac. Nu am frecventat un cosmetolog deja de 10 ani. Niciodată în viață nu m-am folosit de măști pentru față, scrub-uri, patch-uri, nu am făcut peeling-uri sau masaj facial”, a menționat Kristina în postarea sa.

Conform spuselor actriței, ea foarte rar utilizează un fond de ten sau pudră, toate acestea sunt consecințele unei întâmplări nefericite din timpul filmărilor. Artista mărturisește că i s-a făcut machiajul cu pensule străine și de atunci a avut probleme grave cu tenul.

Sursă: woman.ru