Kourtney Kardashian, în vârstă de 42 de ani, se va căsători în curând cu iubitul ei, Travis Barker, în vârstă de 45 de ani. În weekend, toboșarul lui Blink-182 a cerut-o de soție pe vedetă la un hotel de pe malul mării din Montecito. 

Kourtney a fost cerută pe o plajă decorată într-un mod inedit: compoziții din sute de trandafiri roșii și lumânări. Barker, într-un genunchi, înconjurat de acel decor superb, i-a cerut lui Kardashian să-i devină soție și i-a oferit inelul.

Vedeta deja a publicat primele imagini de la acest eveniment important.

„Pentru totdeauna”, a scris Kourtney.

Despre relația lui Kourtney Kardashian și Travis Barker s-a aflat în luna ianuarie a acestui an. Se cunoșteau de foarte mult timp, însă aveau doar o relație de prietenie, care în cele din urmă a devenit o poveste de dragoste.

Pentru Kourtney aceasta va fi prima sa căsătorie. Ea anterior a mai avut o relație cu omul de afaceri Scott Disick, de mai bine de nouă ani, de la care a născut trei copii, însă cuplul nu și-a oficializat relația.

Dar Barker a fost căsătorit de două ori și are doi copii de la a doua soție. Fiica lui de 15 ani, Alabama, deja a reacționat la logodna tatălui ei și a felicitat cuplul.

„Sunt atât de fericită pentru voi! Vă iubesc pe ambii”, a scris ea.

Sursa: spletnik.ru

Foto: Instagram/ Kourtney Kardashian