Armonia dintre Kim și Kanye s-a risipit, cel puțin asta susțin apropiații familiei și se pare că un divorț este iminent. Kim ar avea două motive să se separe de Kanye: 

Pe de o parte, starleta este tot mai deranjată de tulburarea bipolară de care suferă Kanye West, o afecțiune psihică ce alternează episoadele depresive cu cele maniacale sau hipomaniacale. Pe de altă parte, vedeta nu agreează atitudinea soțului ei referitoare la avort, pe care raperul îl consieră o crimă oribilă.

Kim Kardashian a luat foc când a auzit că partenerul ei de viață s-a confesat în public în legătură cu un episod din viața lor de familie, când cei doi erau să-și piardă fiica cea mare, North West, în urma unui avort.

Aproape mi-am ucis fiica. Fără planul B, doar planul A”, a spus Kanye în iulie, la un eveniment cu public din Carolina de Sud.

„Kim a plănuit totul în detaliu, dar așteaptă ca el să treacă prin cel mai recent episod al său”, a dezvăluit un apropiat al starletei, conform Page Six.

Săptămâna trecută, Kanye West și-a surprins familia și fanii cu o postare pe Twitter adresată fiicei lui, North West. Raperul scria că are motive să creadă că va fi ucis.

Northy, plec la război și îmi pun viața în joc. Dacă voi fi ucis, nu lăsa presa albă să spună că nu am fost un om bun. Vreau să știi că te iubesc, în timp ce lumea încearcă să te ia de lângă mine”, a scris artistul pe Twitter, după care a șters postarea.

Kanye West și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din SUA, care vor avea loc la 3 noiembrie 2020.

Distribuie articolul: