Speculațiile circulă de ani de zile, dar în ultimile luni, în mediul online se discută tot mai des despre faptul că vedeta are șase degetele la picioare, mai exact la piciorul stâng. Și nu este vorba despre ceva cu totul ieșit din comun: 1 din 1500 de copii se nasc cu această malformație congenitală, denumită hexadactilie sau polidactilie. Problema constă în faptul că vedeta fie ascunde cu vehemență acest lucru, fie pozele ei sunt atât de retușate încât „îi cresc degete” peste noapte.

Foto: Dailymail.co.uk

După ce zilele trecute Kim Kardashian a fost acuzată că și-a sărbătorit ziua de naștere cu prea mult fast în timp ce omenirea luptă cu pandemia, internauții s-au legat de o nouă postare a acesteia.

Cea mai recentă fotografie postată de vedeta americană o arată, iarăși, cu șase degete la piciorul stâng. Lumea se tot întreabă de ce nu recunoaște că are polidactilie. Fotografiile ei au devenit virale în scurt timp, fanii făcând haz pe seama ei.

Foto: Dailymail.com

De exemplu, Mark Wahlberg nu ascunde faptul că are trei mameloane, iar Jennifer Garner s-a născut cu o condiție numită brachymetatarsie și degetele mici de la picioare au crescut deasupra degetelor vecine.

Sursa: Instagram.com

Distribuie articolul: